Navigáció

Tartalom

Retro karnevál

Retro feketén fehéren A lakszakállasi óvoda Szülői Szövetsége a lakszakállasi Csemadokkal együttműködve immáron másodízben került megrendezésre október 27-én a „Retro feketén fehéren“ című rendezvény, melyet a lakszakállasi óvoda támogatására szerveztünk meg.

Az esti discót megelőzően lázas munka folyt, hogy a termet a lehető leghangulatosabban díszítsük fel. Folyamatosan érkeztek a tombola díjai is, amit ezúton is szeretnénk megköszönni a felajánlóknak.
A zenéről a falu fiatal, tehetséges lemezlovasai gondoskodtak. A fénytechnikát és hangzást már előző este beállították, így a buli tökéletesen alakult a 80-as és 90-es évek hangulatában.
Mivel, hogy a rendezvény „Retro feketén fehéren“ nevet kapta, így a résztvevők is igyekeztek ennek megfelelően feketében és fehérben érkezni.
Az eszem-iszomról a helyi Jolly pizzéria gondoskodott, a biztonságunkért pedig köszönet a nemesólcsai rendőrtiszteknek.
A buli nagyon jól sikerült, több mint 170 jegy került eladásra. A támogatóknak köszönhetően az óvoda étkezdéje új padlót kapott, valamint az ajtók és az ablakok keretei is felújításra kerülhettek.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük a támogatóknak, a lakszakállasi községi hivatalnak és mindenki másnak, aki valamilyen módon hozzájárult mindezek megvalósításához.

 

Jövőre is szeretettel várunk mindenkit!

 

Lalák Klaudia
Óvónő


Készítve: 16. 7. 2018
Legutóbbi frissítés: 17. 7. 2018 00:01
Szerző: Správca Webu